Hirdetés

Fortuna - itt a Neverwinter kiadójának új játéka

|

Új játékot jelentett be a Neverwinter és a Star Trek Online kiadója - ezúttal egy böngészőben játszható címről van szó.

Hirdetés

A Perfect World Entertainment következő nagy dobása, a Fortuna a csapat első böngésző-alapú játéka. A kiadó égisze alatt működő fejlesztők eddig olyan ismert címeken dolgoztak, mint a Star Trek Online, vagy a legújabb Dungeons & Dragons alapú MMORPG, a Neverwinter.

Andrew Brown, ügyvezető így nyilatkozott: "Akárcsak a többi címünk esetében, elsődleges célunk, hogy a lehető legjobb minőségű játék segítségével kössük össze a világ játékosait, platformtól és műfajtól függetlenül."

A Fortuna műfaját tekintve egy birodalomépítős stratégia, amely a felfedezések korában játszódik. Nagy hangsúlyt kap a kereskedés, a diplomácia, de létrehozhatunk hatalmas hadsereget is. 

Ez a Perfect World Entertainment első ilyen jellegű játéka, de ha figyelembe vesszük, hogy milyen tapasztalataik és milyen kapcsolataik vannak (ők állnak a Torchlight fejlesztői, a Runic Games mögött is), azt hiszem, nem kell aggódnunk.

A Fortuna megjelenés várható időpontja nincs is túl messze: három nap múlva, azaz július 18-án már klikkelhetünk kedvünkre a reneszánsz hangulatú játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)