Hirdetés

Forza 3 a Microsoft Brazil konferenciáján

|

Hivatalos bejelentésnek nem nevezhető videóban újfent megerősítették a Forza Motosport 3 létezését.

Hirdetés

Kiszivárogtatták a Microsoft Brazil konferenciáján elhangzott hegyi beszéd egy részletét. A kamerával rögzített videó tanulsága szerint a pletykákkal körbeszőtt Forza Motosport 3 tiszteletét teszi Xbox 360 konzolokon. Tavaly nyáron hatalmasat hibázott az Intellisponse marketingkutató vállalat, melynek eredményeképpen számos játékról palástolt információk kerültek nyilvánosságra.

Többek között ekkor értesültünk a Forza Motorsport 3 több mint 100 pályájáról és 400 járgányáról. December végén az első Forza epizódhoz grafikai elemeket szállító Kaarbo Design oldalán Forza 3 poszterekre lettek figyelmesek az internetbúvárok. Visszatérve a Microsoft Brazil gyűlésére, érdemes beletekerni a videóba (6:58 perc) és figyelni a felbukkanó Forza 3 logót, valamint figyelni a hallgatóság reakcióit: „oooooh, ahhhhh, Forza!, Forza!, Forza!”. Hivatalos bejelentésnek semmiképpen sem nevezhetjük a YouTube oldalára feldobott anyagot, azonban érdemes megjegyezni, hogy az E3 előtt gyakran felmerülnek pletykaként felcímkézett beszámolók, melyek később valóságot nyernek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)