Hirdetés

Forza 3 - Újabb bizonyítékok létezésére?

|

Ha hihetünk a frissen kiszivárgott információknak, akkor meglehetősen közel kerültünk a Forza 3 bejelentéséhez.

Hirdetés

Figyelemreméltó Forza 3 pletykák kerültek napvilágra néhány nappal ezelőtt a Forzacentral.com fórumbejegyzései között, a szerkesztők karácsonyi ajándékként megelőlegezték olvasóik számára a harmadik epizód „bejelentését". Persze semmiféle hivatalos dokumentummal nem tudják alátámasztani értesüléseiket, azonban sikerült néhány érdekes bizonyítékra szert tenniük. A bemutatkozó részhez grafikai elemeket készítő Kaarbo Design oldalán megjelent négy, Forza 3 logóval ellátott poszter (egyik Forza játékban sem kaptak helyet), valamint referenciaanyagukban is megtalálható hármas számmal fémjelezett Forza epizód. Talán még emlékezhettek a hatalmas nyári Intellisponse információszivárgásra, melynek keretében bizony Forza 3 részletek is elhagyták a piackutató vállalat szervereit (letölthető tartalmak, több száz járgány és még több pálya). Mivel a nyilvánosságra került Intellisponse pletykák több esetben valóságot nyertek, reménykedhetünk a bejelentésben, addig is, lássuk a képeket:


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)