Hirdetés

Forza 3 vs. GT5 - Megvesztegetik a szavazókat

|

Hatalmas küzdelmekre számíthatunk az E3 játékkiállításon hivatalosan bejelentett Forza Motorsport 3, valamint legnagyobb vetélytársa, a Gran Turismo 5 között.

Hirdetés

Az elkötelezett rajongók minden bizonnyal már bizalmat szavaztak kedvenc sorozatuk következő részének, azonban frissen belépő felhasználókért (akik eddig egyetlen Forza vagy GT epizóddal sem játszottak) vívott harcban szignifikáns szerepet tulajdoníthatunk a fejlesztők, kiadók marketinghadjáratának, valamint a különféle szakoldalak véleményének.

A játékosok összehasonlítják az emlegetett versenyjátékok grafikáját, autóinak és pályáinak számát, valamint realisztikusságát, egyszóval mindent. A Forza Motorsport – Gran Turismo 5 párharcból természetesen kiharapják részüket olyan weboldalak, melyek nagyvonalakban foglalkoznak a videójátékokkal, mint például a CNET.com. Legújabb szavazásukban aziránt érdeklődnek, hogy melyik szimulátor ígérkezik a legjobbnak.

Egyszerű szavazósdi, váratlan fordulattal. Sokak legnagyobb meglepetésére a hivatalos Forza Motorsport 3 fórumon ellenszolgáltatásért cserébe mindenkit a Gran Turismo 5 ellen „uszítanak”. Amennyiben a Forza harmadik epizódjára szavazunk, majd hőstettünkről beszámolunk a fórumon véletlenszerűen kisorsolt, nagyon ritka - úgynevezett unicorn - Forza 2 járgánnyal lehetünk gazdagabbak.

Ritka autócsodának minősül például a 2005 Lotus Exige Espionage és a Mitsubishi Lancer Evolution VI TM modell. A meghirdetett akcióval sikerült olyan szavazókat is megszerezni, akiknek szívéhez bizony a Gran Turismo 5 áll közelebb. Habár teljesen jelentéktelennek tűnhet az ügylet, mégis megvesztegetésről beszélünk. Méghozzá a fejlesztővállalat részéről. Forza Motorsport 3 vagy Gran Turismo 5?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)