Hirdetés

Forza 4: indokolatlanul bannolják a játékosokat?

|

Súlyos vádak érik a Forza Motorsport 4 kapcsán a Microsoftot, egyes játékosok ugyanis azt állítják: ok nélkül bannolták őket az Xbox Live-ról. A Turn 10 vizsgálatot ígér az ügyben.

Hirdetés

A Forza Motorsport 4 hivatalos fórumán indult meg a vita néhány friss bannolás kapcsán, a legtöbb kitiltott Xbox Live felhasználó ugyanis indokolatlannak érzi a történteket. Állítják, nem kalózverziót használtak, nem kereskedtek kiegészítőkkel és autókkal valódi pénzért, mégis lecsapott rájuk a kiadó.

A Microsoft egyelőre nem hajlandó állást foglalni az ügyben, feltehetően szeretnék házon belül tisztázni a történteket, mielőtt válaszolnának az őket ért vádakra, de a Turn 10 szóvivője már jelezte, hogy vizsgálatot indítanak.

"Megvizsgálunk minden olyan panaszt, amelyet olyan játékosok tesznek, akik úgy hiszik, indokolatlanul tiltották ki őket az Xbox Live-ról. Nagyon komolyan vesszük a kalózkodás és az illegális kereskedelem elleni harcot, de minden egyes ügyet külön kezelünk, és ha tévedés történt, akkor természetesen azonnal javítjuk a hibát, a felhasználó azonnal visszatérhet" - hangzott el az ígéret.

Nem mindenki boldog most vele
Nem mindenki boldog most vele

Ez az eset azért így is árnyékot vet az egyébként igen örvendetes hírre, miszerint a Forza Motorsport 4 máris letaszította a FIFA 12-őt a brit eladási listák első helyéről. Ha további fejlemények lesznek az ügyben, természetesen mesélünk majd róla.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)