Hirdetés

Forza 4: újabb legendás autók érkeznek az Alpinestars Car Pack-ban

|

A benzingőzzel átitatott játékosok bizonyára találnak maguknak egy szerelmet ebben a trailerben, mely a ma megjelenő kiegészítőt mutatja be.

Hirdetés

Mától elérhető az April Alpinestars Car Pack Forza Motorsport 4-hez, mely eddig sem szűkölködött autókat illetően. A csomagban tíz új járművet találhatunk, a veteránoktól a legújabb  prototípusokig. Így lehetőségünk nyílik bepattanni például a 2011 Mercedes-Benz #35 Black Falcon SLS AMG GT3, mely tavaly a valóságban második lett a 12 órás bathursti futamon.

Megzabolázhatjuk az Aston Martin AMR One Le Mans prototípusát, melynél nem sok gyorsabb autó van a játékban. De ami igazán kedves lehet az autórajongó játékosoknak, és azoknak, akik kedvelik a régebbi típusokat, az 1995-ös BMW M5, amit E34 M5-ként is emlegetnek és zseniális darab, vagy a Volvo 850R 1997-ből, melynek főtengelyén keresztül 240 ló zúdul az aszfaltra.

De van itt még Mazda RX-7 1985-ből, vagy olyan muzeális értékű négykerekű, mint a lenyűgöző, csodálatos, egyedi és megismételhetetlen Mercedes-Benz 300 SEL, a maga 6,3 literes, V8-as elrendezésű motorjával, 1972-ből. Aki amerikai veteránra vágyik, az sem fog sírva fakadni a Cadillac Eldorado Biarritz Convertible láttán, ami 1959-ből érkezett a Forza Motorsport 4-be. A mai modern sportautók a Jaguar XKR-S (2012)-vel, Maserati Quattroporte Sport GT S, és a Scion tC-vel képviseltetik magukat. A csomag 560 Microsoft pontba, vagy 7 dollárba kerül, de aki Season Pass birtokos, annak ingyenesen elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)