Hirdetés

Forza Horizon - célba ért az ingyenes 1000 Club DLC

|

Mától érhető el a Forza Horizon legújabb kiegészítő csomagja, több mint 1000 új kihívással.

Hirdetés

A Forza Horizon a brit Playground Games és Turn 10 Studios közös gyermeke, mely a Forza Motorsport sorozat tagja, ám teljes értékű folytatás helyett inkább spin-off-ként érdemes rá tekinteni.

Ez persze mit sem von le a tavaly megjelent Xbox 360 exkluzív játék értékeiből, a Metacritic-en például jelenleg is 85%-on áll a szaksajtó részéről, míg a játékosok 83%-ra értékelték - ez nem rossz, sőt kifejezetten jó teljesítmény. A Forza Horizon DLC fronton sem gyenge, most pedig itt a legújabb 1000 Club című kiegészítő, melyet mától tölthetünk le.

A csomagnak köszönhetően minden autó mellé öt új kihívás érkezett, így több mint 1000 új feladattal tehetjük próbára vezetői képességeinket. Ezen felül 10 új achievement (250 pont értékben), valamint két új szekér, az 1995-ös RUF CTR2, valamint az 1956-os Ford F100-as is elérhetővé vált, és ami a legjobb: mindez teljesen ingyen a miénk lehet. Izzítsátok hát be a konzolokat, füstöljenek azok a virtuális gumik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)