Hirdetés

Forza Horizon 2 - lekerül az Xbox Store-ból

|

Már csak pár hétig szerezhetjük be a Forza Horizon 2-t, mivel az a Turn 10 szerint megjelenése után négy évvel "életciklusa végére ér".

Hirdetés

A Playground Games minden alkalommal új helyszínre visz minket, új élményt kínál a Forza Horizon játékokkal, ezért annak is érdemes a régebbi részeket kipróbálni, aki csak később kapcsolódott be. A sorozat első része nem csak hogy játszható Xbox One-on, de külön patchet is kapott, hogy One X-en a lehető legjobb minőségben fusson.

Hirdetés

A második részt azonban már csak egy kis ideig szerezhetjük be. A legfrissebb heti poszt végén a Turn 10-es Brian Ekberg tett említést arról, hogy szeptember 30-án mind a Forza Horizon 2, mind annak DLC-i eltávolításra kerülnek, és nem lesznek többé megvásárolhatók. Aki megvette a játékot és a csomagokat, természetesen megtarthatja mindet és zavartalanul játszhat, ahogy azok is, akik a Játékok Golddal augusztusi kínálatának részeként, Xbox Live Gold előfizetőként húzták vagy húzzák be most augusztusban. Az okokat nem tudni, ahogy azt sem, hogy számíthatunk-e bármilyen egyéb változásra a játékkal kapcsolatban.

A Forza Horizon 4 október 2-án jelenik meg, az valamelyest segít majd betölteni az űrt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)