Hirdetés

Forza Horizon 2 - már fejlesztik?

|

Legalábbis a legújabb értesülések szerint nagy a valószínűsége, hogy a Playground fejlesztőcsapata áll a Forza Horizon 2 készítése mögött.

Hirdetés

A Kotaku szemfülesen kiszúrt egy álláshirdetést, mely szerint egy "meg nem nevezett midlandsi cég Senior Enviroment Artistot" keres, hogy "a versenyzős játékuk sikeres folytatásán" dolgozzon.

A weboldal szerint az álláshirdetés szóról-szóra megegyezett egy, a Playground weboldalán meghirdetett állással, ami azóta lekerült az oldalról.

Az is nagyon valószínű, hogy a Forza Horizon 2 egy Xbox One cím lesz, az alapján, hogy a Playground fejlesztőcég kreatív igazgatójának és a stúdió igazgatójának is a következő szerepel a LinkedIn profiljában: „jelenleg egy be nem jelentett Xbox One címen dolgozunk”.

Végezetül íme egy újabb, kézzelfoghatóbb bizonyíték: Yibo Liu LinkedIn profiljában jelenleg az áll, hogy "az egyetlen technikai művészként dolgozik a járművek művészeti csapatában egy még be nem jelentett Xbox One projektben", korábban viszont az "Xbox One" helyett "next-gen Forza projekt" szerepelt, amit az alábbi kép is igazol.

Úgy néz ki tehát, most már nem tudják tovább palástolni a dolgot és ha azt vesszük, hogy átlagban két évente jelenik meg egy számozott Forza játék és a Forza Motorsport 5 november környékén jelenik meg, akkor értelmet is nyerhetnek a fenti megállapítások, miszerint a Forza Horizon 2 valamikor 2014-ben érkezhet meg hozzánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)