Hirdetés

Forza Horizon 2 bejelentés - ősszel jön, nem lesz Xbox One-exkluzív

|

A Microsoft egy héttel az E3 előtt leleplezte a Forza Horizon 2-t, ami nagyon hasonló lesz az első részhez, csak szebb, több, és jobb.

Hirdetés

Régóta pletykáltak már arról, hogy még idén megjelenik a Forza Motorsport sorozat spin-offja, a Forza Horizon folytatása, de a megerősítésre eddig kellett várnunk.

Elsőként az IGN adhatott hírt a játékról, és egy megállapodás értelmében tőlük halljuk majd a további kulcsfontosságú információkat is. Egyelőre annyi biztos, hogy a Forza Horizon 2 ősszel jelenik meg Xbox One-ra és - meglepő módon - Xbox 360-ra. A fejlesztést ugyanúgy a Playground Games végzi, de szoros együttműködésben a fő szálat ápolgató Turn 10 Studios-zal (a technológiákat és a kulcsembereket is megosztják egymással). A játékban többszáz autót próbálhatunk ki, a borítón és a key artokon a 2015 Lamborghini Huracán szerepel. A helyszín Dél-Európa, ami az „elképesztő változatosságot” és a „lenyűgöző kilátást” garantálja, és ismét egy zenei fesztivál lesz a központban. Emellett érdemes megjegyezni, hogy az időjárás is változni fog, illetve a Forza 5-ben megismert Drivatar rendszert is átemelik; egyelőre nem tudni, hogy mindkét változatba, vagy csak a One-osba. További infók, képek, videók a napokban jönnek, de legkésőbb az E3 közben fogunk tudni újat mondani.

Az eddigiek alapján mit vártok tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)