Hirdetés

Forza Horizon 2 - lassan több autónk lesz, mint zoknink

|

Még mindig nem áll meg az újabb kocsik áradata a Microsoft üdvöskéjéhez. Mostanra hagyománnyá vált, hogy az egyik járgányhoz ingyen hozzájuthat minden játékos.

Hirdetés

A Forza Horizon 2 olyannyira jól sikerült, hogy mi is elgondolkodtunk rajta, hogy csak a Dél-európai száguldozás miatt megérné venni egy Xbox One-t. Ma már persze aranyszabálynak számít, hogy egy játék élettartamát főleg úgy lehet kitolni, ha folyamatosan érkeznek új tartalmak. A Microsoft pedig nem parancsol megálljt az autóáradatnak.

A legújabb csomagot G-Shock Car Pack névre keresztelték, és olyan klasszikusok is megtalálhatóak benne, mint az 1953-as Ferrari 500 Mondial, vagy az 1975-ös Ford Bronco, ahogy az igazi újdonságok is, mint a 2015-ös Nissan IDx NISMO.

A csomag egyik verdája ezúttal is ingyenes lesz, ezúttal a Mazda Mazdaspeed 3-as modelljét kapja meg minden Forza Horizon 2-játékos. Az alábbi trailerben megtekinthetitek a teljes kínálatot.

Nektek melyik a kedvenc kocsitok a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)