Hirdetés

Forza Horizon 2 - új verdák a garázsban(videó)

|

Már elérhető a Forza Horizon 2 NAPA Chassis Pack, amely vadonatúj autcsodákkal bővíti az alapfelhozatalt, és tartogat egy ingyenes meglepetést is.

Hirdetés

A Forza Horizon 2 legújabb autós DLC-je a NAPA Chassis Pack néven vonul be a játék történelmébe, és mától már tölthető is. A csomag teljesen ingyenes a Season Pass tulajoknak, a többieknek viszont 5 dollárt kell fizetni az új verdákért. 

A DLC a következő járgányokat tartalmazza: 2015 McLaren 650S Coupe, 2014 Land Rover Range Rover Supercharged, 1970 Buick GSX, 2015 Audi RS 6 Avant,1988 Chevrolet Monte Carlo Super Sport. A Playground Games leleplezte a decemberi ingyenes autócsodát is, amely a 2002 Lotus Espirit V8 lett, ezt bárki hozzáadhatja a felhozatalhoz, aki rendelkezik az alapjátékkal.

A NAPA Chassis Pack kizárólag az Xbox One-os Forza Horizon 2-re szerezhető be. Nektek hogy tetszik a csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)