Hirdetés

Forza Horizon 2 - Xbox 360-on nem lesz letölthető tartalom

|

A jelenlegi és az előző generáció játékosai is élvezhetik a Forza Horizon 2-t, de a fejlesztők inkább az újabb változat felé csalogatnák a rajongókat.

Hirdetés

A legutóbbi GameNighton ti is meggyőződhettetek róla, hogy mennyi lehetőséggel rendelkezik a Playground Games stúdiójából érkező Forza Horizon 2 alapjáraton, szóval valószínűleg el tudjátok képzelni, hogy a határ gyakorlatilag a csillagos ég, ha a srácok megtoldják a játékot néhány DLC-vel is. A szomorú helyzet viszont az, hogy ezeket a megjelenést követő tartalmakat csak az Xbox One tulajdonosok élvezhetik majd, a fejlesztők legutóbbi bejelentése legalábbis erről árulkodik.

Brian Ekberg közösségi menedzser a játék fórumán azt is elárulta, hogy a Forza Rewards előnyei is kizárólag az Xbox One játékosok részére elérhetőek, sajnos az Xbox 360 játékosok nem kaphatnak sem krediteket, sem pedig extra autókat, valamint ezen a platformon  a teljesítményünk nem fogja növelni a Forza Rewards Tier szintünket sem.

Szomorú hír, de azt hiszem előbb-utóbb minden cégnek el kell határoznia, hogy elkezd előre haladni a korral. Ti mit gondoltok? Melyik platformra szereztétek be a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)