Hirdetés

Forza Horizon 2 - megjelenés szeptemberben?

|

Egyre többet hallunk a következő Forzáról, pedig a Microsoft továbbra sem erősítette meg. A most érkezett információk viszont biztos forrásból származnak.

Hirdetés

Nincs még két hete, hogy utoljára hallottunk a Forza Horizon 2-ről, a Halo 2: Anniversaryról és a Crackdown 3-ról is pletykáló belsős forrás a Forza Horizonnal kapcsolatban is mondott néhány érdekességet.

Az egyik infó nem kimondottan új, de legalább könnyen hihető: a játék Xbox One-exkluzív lesz. Ami érdekesebb, hogy a forrás szerint „valószínűleg” szeptemberben jelenik meg, 1080p-ben fog futni, és  „szuperszexi időjárásrendszerrel”, valamint „rohadt sok co-oppal/közösségi cuccal” (és akkor a „rohadt” szó még egy finom fordítás) pakolják meg. Nyilván ilyenkor egy E3-as bejelentés jut az ember eszébe, de a Microsoft remélhetőleg nem vár addig vele.

Nektek hogy tetszett az első rész? Próbáltátok már a Forza 5-öt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)