Hirdetés

Forza Horizon 3 - még a hónapban megjön a 4K-s frissítés

|

Aki szeretné maximálisan kiélvezni az Xbox One X nyújtotta előnyöket, az hamarosan ezt a Forza Horizon 3-mal is megteheti ezt.

Hirdetés

A Microsoft szépen lassan frissítgeti a nagyobb címeit, hogy azok a maximumot nyújthassák az Xbox One X konzolokon. A már eddig is felturbózott 70 darab 4K-s játék mellé pedig hamarosan a Forza Horizon 3 is becsatlakozik. A nyílt világú versenyjátékról tudtuk, hogy nemsokára megkapja a nagyobb felbontású textúrákat, csak azt nem, hogy egészen pontosan mikor jön el a nagy nap.

Hirdetés

A hírek szerint kevesebb mint egy hét van vissza addig a pillanatig, amikor az egyébként is gyönyörű autós csoda még szebb lesz. A 4K-s frissítés pontosan január 15-én fog befutni, és a csomag letöltése után az Xbox One X konzolt birtokló játékosok ki is használhatják majd annak előnyeit.

A Forza Horizon 3 egyébként a 4K-s felbontás nélkül is egy remek játék volt, így csak örülünk, hogy tovább csiszolják a fejlesztői.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)