Hirdetés

Forza Horizon 3 - rengeteg be nem jelentett autó rejtőzik a kliensben

|

A nemrég érkezett frissítés számos olyan modellt tartalmaz, amelyek még nem érhetőek el a játékban.

Hirdetés

Az utolsó Forza Horizon 3 frissítés elég súlyos lett, aminek megvolt a jó és rossz oldala is. Utóbbit mindenki megtapasztalta, amikor elszálltak a mentések, de azért van egy kis öröm az ürömben.

A tegnap kikerült verzió ugyanis egy fejlesztői build, amiben rengeteg, még nem használt modell van. Számtalan autó került bele a kliensbe, amiket egyelőre nem érhetünk el a normális módszerekkel, viszont a NeoGAF fórumozói kifejtették őket a programból.

A listán olyan csodák szerepelnek, mint az 1932 Ford De-Luxe Three Window Coupe és a 2016 Lotus 3-Eleven. A teljes felsorolásban van 18 Porsche márkájú gépszörny, ami erősen arra utal, hogy a nem túl távoli jövőben egy vaskos Porsche DLC is megjelenhet.

Reméljük egyikőtöknek sem ment teljesen gajra a mentése, és tudtátok folytatni a versenyt a Horizon fesztiválon. Már csak arra várunk, hogy hivatalosan is megjelenjenek az új tartalmak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)