Hirdetés

Forza Horizon 3 - elő a téli gumikkal

|

Elérhetővé vált a Forza Horizon 3 első kiegészítője, a Blizzard Mountain bővítmény, melynek érkezéséhez egy ütős trailert is kaptunk.

Hirdetés

Tovább bővül az egyébként is tartalommal csordultig töltött a Forza Horizon 3, ugyanis a mai naptól elérhető a havas tájakat felvonultató Blizzard Mountain kiegészítő PC-n és Xbox One-on is. 

Új területet járhatnak be négy keréken a Forza Horizon 3 versenyzői, persze csak akkor, ha beruháznak a téli kiegészítőre. A Blizzard Mountain bővítményt viszont elég nehéz lenne kihagyni, ugyanis az új régió tele lesz izgalmas, eddig sosem látott időjárási körülményekkel. Havon és jégen is vezethetünk majd, ráadásul ádáz hóviharok is lecsaphatnak ránk verseny közben. A kiegészítő nyolc új autóval is bővíti a felhozatalt, továbbá 28 új achievementet is begyűjthetünk. 

A Microsoft Store-ban 12100 forintot kell fizetünk, ha be szeretnénk zsebelni a Forza Horizon 3 Expansion Passt, azok viszont, akik a játék Ultimate kiadását vásárolták meg, kapnak egy kis kedvezményt, így nekik csak 8700 forintba kerül a két kiegészítőt felölelő bérlet - a Blizzard Mountain utáni másik bővítmény részletei még nem ismertek. A Blizzard Mountain külön is megvásárolható 6900 forintért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)