Hirdetés

Letölthető a Forza Horizon 3 demo

|

Mától bárki számára kipróbálható a Forza Horizon 3, köszönhetően a már elérhető demónak.

Hirdetés

Legutóbb a Gamescomon engedtek hosszabb bepillantást a játékba a készítők, és most végre magunk is megtapasztalhatjuk a gameplayben látottakat.

A Forza Horizon 3-ban a világ legnagyobb zenés, autós fesztiváljának főszervezőiként kell helytállnunk. A feladatunk, hogy új területekkel bővítsük a rendezvényt, mégpedig Ausztráliában. A demóban felfedezhetjük a térkép egy kis szeletét és ízelítőt kapunk néhány újdonságból. Ez az út pedig óceánok partján, strandok és a Tizenkét Apostol mellett vezet be, egészen az ausztrál őserdők mélyébe.

Ha kimerítettük az demo offline részét, barátainkkal is tudunk együtt játszani, illetve szabadon barangolhatunk a sokszínű ausztráliai vidéken.

A demóban a legtöbb időnket egy Lamborghini Centenarióban tölthetjük. Ezen felül még választható a BMW M4 Coupe, egy Ford Shelby GT350R és egy igazi ausztrál legenda, a 2014-es HSV Limited Edition GEN-F GTS Maloo. Persze ez még mindig csak egy kis szelet, a teljes, 350 járgányt tartalmazó kínálathoz képest.

A Forza Horizon 3 Xbox One-os demója letölthető a Microsoft oldaláról, ha lesz PC-s demó, akinek bírja a gépe mindenképp próbálja ki, és számoljon be a tapasztalatokról. A játék tényleges megjelenésétől már csak pár hét választ el bennünket. Xbox One-ra és Windows 10-re is szeptember 27-én jelenik majd meg, akik pedig előrendelik az Ultimate Edition-t, már szeptember 23-ától játszhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)