Hirdetés

Forza Horizon 3 - így repeszt benne Master Chief verdája

|

Most, hogy nincs embargó alatt a Forza Horizon 3, az is kiderült, mennyire hasznos a játékban a Halo vendégszereplő terepjárója.

Hirdetés

A Forza Horizon 3-ba nem csak amolyan mókás érdekességként került be a Halo-sorozatból ismert M12S Warthog, a szemfülesebb játékosok még a launch trailerben is kiszúrhatják a járgányt. De a Polygon jóvoltából bővebben is megnézhetjük a dzsipet.

Az embargó feloldásával láthatjuk videós formában, ahogy az ezúttal (értelemszerűen) mindenféle fegyverzet nélkül repesztő Warthoghoz kapcsolódó bakancslista-kihívást teljesítik az amerikai kollégát és egy kis száguldást ezen kívül is felvettek. A videóból az is kiderült, hogy egyébként amellett, hogy a UNSC járműve egyáltalán nem lomha és ha ütközésre kerül a sor, kevés játékbeli autó tud ellenállni neki. Hogy miként szerezhetitek meg a Forza Horizon 3-ban a Halo-s járgányt, arról korábban itt írtunk.

Ti melyik kocsit szerzitek meg mindenképp a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)