Hirdetés

Forza Horizon 3 Hot Wheels Expansion - a játékautók világába repít a második kiegészítő

|

Sok dologra számítottunk a Forza Horizon 3 második nagy tartalmi bővítménye kapcsán, de a Hot Wheels játékok kacskaringós narancssárga pályái nem tartoztak ezek közé.

Hirdetés

A Forza Horizon 3 első kiegészítője a havas tájakat hozta el nekünk, most viszont egészen extrém helyszínek felé vehetjük az irányt a nemes egyszerűséggel csak Hot Wheels Expansion névvel illetett bővítményben.

Xbox One-on és PC-n is május 9-én élesedik a Hot Wheels Expansion, amit az Expansion Pass megvásárlói természetesen egyből meg is kapnak. Ezúttal Ausztrália egy újabb tájára utazunk, ahol összesen hat szigeten versenyezhetünk a partok mellett. Ezeket a szigeteket a gyerekkorunkból jól ismert kacskaringós és rikító narancssárga Hot Wheels pályák köti össze. Lényegében pontosan olyan pályaelemeken autózhatunk keresztül, amik korábban a gyerekszoba vagy a nappali szőnyegét díszítették, sőt tűzkarikákra és egy mechanikus dinóra is számíthatunk. A megjelenési dátumon kívül rögtön kaptunk egy előzetest is, ami remekül prezentálja, hogy mi vár majd bennünket.

Az új helyszíneket olyan legendás Hot Wheels kocsikkal járhatjuk be, mint a Twin Mill, a Rip Rod, és a Bone Shaker. Május 8-án, vagyis a megjelenés előtti napon egyébként egy livestream keretében a fejlesztők részletesen bemutatják majd az új kiegészítőt, amihez új kampány, új mutatványok és új események is tartoznak. Pár kép is érkezett a  Forza Horizon 3 Hot Wheels Expansionről, lessétek meg ezeket is.

Ti örültök a Forza Horizon 3 Hot Wheels Expansion érkezésének vagy inkább valami hétköznapibb kiegészítőt vártatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)