Hirdetés

Forza Horizon 3 - fesztiválhangulatba hoz a launch trailer

|

Dübörgő zene, rengeteg lóerő és szemkápráztató tájak, a Forza Horizon 3 utolsó kedvcsinálójában minden benne van, amiért várjuk a játékot.

Hirdetés

A ReCore személyében ugyan már megjelent az első Xbox Play Anywhere játék, de a kizárólag egyjátékos móddal bíró akció-platformer közel sem szólt akkorát, mint amekkorát a cross-platform játékmenettel érkező Forza Horizon 3 fog. A rajtra pedig egy utolsó kedvcsinálóval készülünk.

Ebben a készítők megalapozták a hangulatot, így a kocsik közül is jó néhányat látunk, ahogy Ausztrália nem mindennap tájain is elidőzött kicsit a kamera. Persze aki játszott már valamelyik korábbi Horizon játékkal, annak már nem kell sokat magyarázni arról, miről szól az új epizód. Viszont sajnos az utolsó trailer megjelenésétől számítva még várnunk kell egy keveset a Forza Horizon 3 tényleges rajtjára, itthon 29-én érkezik a normál változat, az Ultimate kiadással pedig 23-ától lehet játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)