Hirdetés

Forza Horizon 3 - tönkreteszi a mentéseket a legújabb patch

|

Véletlenül rossz, félkész frissítést tett közzé a Playground Games és a Turn 10 Studios a Forza Horizon 3 PC-s változatához, érdemes odafigyelni, ha nem akarjátok bukni a mentéseteket.

Hirdetés

Tegnap megjelent a Rockstar Energy Car Pack, ami újabb fantasztikus autókkal bővítette a Forza Horizon 3 kínálatát. Sajnos a PC-sek közül nem lehet mindenki boldog emiatt.

A játék .37.2-es változatra frissült, de mint kiderült, a .35.2-t kellett volna kiadnia a fejlesztőknek, mivel csak azt véglegesítették. Mostanra elvileg már a jó patch is elérhető, de aki letöltötte a .37.2-t, az csak újratelepítés után indítsa el a játékot, különben valószínű, hogy bukja az addig elért eredményeket, és nem fogja tudni folytatni a játékát. A bejelentkező képernyőn lehet egyébként megnézni, hogy hanyas változatot futtatjátok. 

Többen jelezték azt is, hogy a patch helyett az egész játék letöltése indul el, de ez a Windows Store-ban nem ritka. 

Az Xbox One-os változattal elvileg nincs probléma, azt nyugodtan frissíthetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)