Hirdetés

Forza Horizon 3 - ilyen a játék PC-n, 4K-ban, 60 fps-sel

|

A Forza Horizon 3 elég sokat kér a tökéletességhez, de akinek elég erős gépe van, gyönyörű látvány mellett élvezheti a játékot.

Hirdetés

Jelenleg aránylag keveseknek adatik meg, hogy a legújabb játékokat 4K felbontásban, 60 fps-ben játszhassák. Szerencsére a Forza Horizon 3 mindenhogy gyönyörű, úgyhogy akinek a gépe legalább az Xbox One teljesítményére képes, az már boldog ember lehet.

A Digital Foundry természetesen kipróbálta, mit lehet kihozni a játék PC-s változatából, és örömmel konstatálták, hogy elég sokat tud. Végre kaptunk egy olyan portot, ami rendesen működik, és nem hogy a textúrák nem tűnnek el, még csak a framerate sem zuhan nagyokat. A fejlesztők számára jó teszt volt a Forza Motorsport 6: Apex, a free-to-play játékkal tesztelhették, mire képes a motor, és mit kell úgy beállítani, hogy minden rendben legyen a Horizon 3-mal. A fenti videó bizonyos böngészőkben csak 1080p-ben nézhető, Chrome-mal elvileg mennie kell a 2160p-nek is. Azt láthatjuk, hogy a 60 fps-t elég szépen tartja. Nézzétek meg mindenesetre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)