Hirdetés

Forza Horizon 3 - fontos javításokat kap a PC-s verzió

|

A Hot Wheels kiegészítővel együtt jön egy nagy patch is, aminek elsősorban a PC-sek fognak örülni.

Hirdetés

Szuper dolog, hogy a Microsoft a PC-seket is sajátjaiként kezeli, és minden saját kiadású Xbox One-exkluzív játékot megjelentet Windows 10-re is, de azért ez nem mindig sül el jól. A Forza Horizon 3-mal a megjelenéskor is voltak inkább kisebb, mint nagyobb problémák, és ezek egy része a mai napig nem tűnt el. 

Szerencsére a Playground nem hagyja ennyiben az egészet, és május 9-én, a Hot Wheels kiegészítővel együtt egy fontos patchet is élesít. Nagyon sok részletet nem árult el Ian Webster közösségi menedzser, de annyit elmondott, hogy több népszerű kormány hivatalos támogatást kap, bekerülnek további grafikai beállítások, és javul a CPU kihasználtsága. A következő hetekben további változásokat jelentenek be, de már ezeknek is örülhetünk.

Ti mennyire éreztétek problémásnak a Forza Horizon 3-at PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)