Hirdetés

Forza Horizon 3 - egy kis konzolos mágia is akad a PC-s beállítások között

|

A Forza Horizon 3 megjelenés előtti kópiáit már szabadon mutogathatják a szerencsések, így szokás szerint most is akadt valaki, aki megvillantotta nekünk a PC-s grafikai beállításokat.

Hirdetés

A PC-s demóra ugyan kicsit várni kell, de a teljes játékot már most kipróbálhatták PC-n azok az újságírók és videósok, akik a megjelenés előtt kaptak egy-egy példányt. A beállítások tekintetében szinte ugyanazt várhatjuk, mint az ingyenes Forza Motorsport 6: Apex esetében.

Így nem csak olyan, PC-n megszokott dolgokra számíthatunk, mint a különböző effektek, köztük az élsimítás részletességének különálló változtatási lehetőségei, vagy a frame rate-korlát kiválasztása (aminek a felső határa látszólag 60). A Forza Horizon 3 PC-s változatába is bekerült ugyanis a Dynamic Optimization nevű opció, ami hasonlóan sok Xbox One-os játékhoz dinamikusan állítja a játék részletességét az egyenletes frame rate érdekében.

Nektek hiányzik valami így első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)