Hirdetés

Forza Horizon 3 - high-tech BMW is érkezik az új autócsomagban

|

Újabb adag négykerekű érkezett a Forza Horizon 3-ba, az új DLC-ben pedig a régi klasszikusoktól kezdve a technika csúcsát jelentő szuperautókig mindent megtalálunk.

Hirdetés

Az új területet a játékhoz adó Blizzard Mountain mellett kisebb DLC-k is érkeznek a Forza Horizon 3-hoz, a legújabb ezek közül a Rockstar Energy Car Pack névre hallgat. Ebben hét új járgányt kapunk, amik között mindenki megtalálhatja a neki való kocsit.

A Volvo V60 Polestar és az elektromos BMW i8 mellett kaptunk egy prototípus autót, a versenypályákra Radical RXC Turbót is. De a régebbi modellek szerelmeseinek is készült a Playground Games, így a Forza Horizon 3 felhozatalát bővíti majd az 1972-es Ford Falcon XA GT-HO és az 1987-es Nissan Skyline GTS-R is. Végül kapunk két offroad vezetésre alkalmas autót, a Bentley Bentayga mellett a DLC névadó szponzora által feldíszített Ford #11 Rockstar F-150 Trophy Truck az utolsó kocsi ebben a csomagban.

Nektek bejön valamelyik az új autók közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)