Hirdetés

Forza Horizon 3 - ízelítő az első kiegészítőből

|

A tél megérkezik a Forza Horizon 3-ba is a Playground Games élvezetes versenyjátékának következő, várhatóan még az idén megjelenő kiegészítőjével, mindemellett már befutott az új DLC, az AlpineStars Car Pack.

Hirdetés

Nagyon szerettünk Ausztráliában száguldozni a Forza Horizon 3 tesztünkben és a visszajelzések alapján a játékosok is elégedettek a Playground Games fejlesztésével. A Microsoft szeptember végén bejelentett az alapjátékhoz egy Expansion Pass-t is, amely nem része a játék Ultimate Edition kiadásának, viszont két fontos kiegészítőt hoz magával. 

Az Expansion Pass egyik fele még idén befut, ezzel kapcsolatban kaptunk most vadonatúj információkat az alábbi, fagyos hangulatú képkocka mellé csomagolva (a fenti csak illusztráció): 

A legelső kiegészítő elhozza Ausztráliába a leghidegebb évszakot, amely havazást és a vezetés szempontjából kritikus téli körülményeket tartogat a játékosok számára. Jelenleg ennyi, amit tudunk, ugyanis a szóban forgó bővítménynek még se címe, se árcédulája, se pontos megjelenési dátuma sincs, azonban ha valaki arra tippel, hogy még több verdát kínál, az valószínűleg nem tesz rossz lóra. 

Szintén friss hír, hogy megjelent a Forza Horizon 3 legújabb DLC-je, az AlpineStars Car Pack, amely hét új autóval teszi egészíti ki a felhozatalt. Beszerezhetitek a Car Pass részeként vagy önállóan, körülbelül 2000 forintért. A csomag a következőket tartalmazza: 

- 2017 Acura NSX
- 1998 Nissan Silvia K's
- 1990 Mazda Savannah RX-7
- 1967 Ford Falcon XR GT
- 2016 Dodge Viper ACR
- 2016 BMW M4 GTS
- 1979 Talbot Lotus Sunbeam

Ti miket látnátok szívesen a Forza Horizon 3 téli kiegészítőjében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)