Hirdetés

Forza Horizon 3 - a Final Fantasy XV járgánya is tiszteletét teszi

|

Hamarosan egy vendégszereplővel bővül az autókínálat, ráadásul mindenki megkapja, aki játszott valamelyik alkotással.

Hirdetés

A tavalyi megjelenés óta már számos extrával bővült a Forza Horizon 3, és néhány nap múlva érkezik egy verda, ami ismerős lehet azoknak, akik játszottak a legújabb Final Fantasy résszel. Nemsokára elvihetjük egy körre a The Regalia nevű csodát.

Hirdetés

Nem ez az első eset, hogy a fejlesztők átvesznek egy népszerű autót valamelyik másik játékból, hisz már a Fallout rakétás járgánya is bekerült. Augusztus 1-től pedig már a Final Fantasy XV hőseinek járműve, a The Regalia is elérhető lesz. Azok, akik játszottak a Forzával (erre mondjuk elég nagy az esély)  vagy a Square Enix játékával, automatikusan megkapják a menő autót.

Ti milyen járművet látnátok még szívesen a Forza Horizon 3-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)