Hirdetés

Forza Horizon 4 - kikerült két tánc

|

A Playground inkább nem akar pereskedni.

Hirdetés

A legjobb persze az lenne, ha nem ugrálnának a sofőrök idiótán a leggyönyörűbb, legelegánsabb luxusautók mellett, de értjük, haladni kell a korral, egy kiváló autós játékhoz is csak a táncok vonzhatják az új, fiatal vásárlókat.

Hirdetés

Miután a Fortnite-ot több ismert ember is jogi úton támadja, a Playground úgy döntött, nem kockáztat, és a legújabb frissítéssel kivette az Alfonso Ribeiróhoz köthető Carlton, valamint a Hátizsákos Gyerek védjegyének számító Floss táncmozdulatokat a játékból. Hivatalos indoklás nincs, a Microsoft sem hajlandó semmit mondani, de egészen valószínű, hogy a Fortnite-os perek állnak a háttérben.

Mit szóltok ehhez? Hiányozni fognak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)