Hirdetés

Forza Horizon 4 - az E3-on mutatkozik be a sorozat következő része

|

Aggodalomra semmi ok, a Microsoft futószalagon szállítja a következő epizódot.

Hirdetés

Felváltva érkeznek a pályaautózás szerelmeseinek készülő Motorsport és a szabadságot kedvelőknek szánt Horizon epizódok a Forza szériában. 2018-ban utóbbi van soron.

Hirdetés

A Gamereactor tette fel a kérdést az Xbox egyik regionális vezetőjének, hogy mégis mi a helyzet a következő résszel, mert ezidáig semmit nem hallottunk róla. Fernanda Delgado nem nagyon bocsátkozott részletekbe, de annyit elmondott:

Rengeteg spekuláció látott napvilágot, de megnyugtathatok mindenkit, az E3-on eláruljuk majd, hogy hol játszódik a következő Forza Horizon.

A várhatóan Forza Horizon 4 néven érkező játéknak már így elöljáróban rengeteg rajongója van, így csak azt reméljük, hogy nem lesznek techninkai parák a PC-s változattal

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)