Hirdetés

Forza Horizon 4 - ilyen Edinburgh tavasszal

|

Egy egyórás streamben mutatta meg a Playground, milyen élmény lesz a virágzás évszakában vezetni. Ezt nézhetjük most vissza.

Hirdetés

A Forza Horizon 4 központi eleme az évszakváltozás, hetente más és más időjárási feltételek mellett száguldozhatunk majd. 

Hirdetés

A legfrissebb streamben a tavasz került elő, de meséltek a fejlesztők a betétdalokról, a borítón szereplő McLaren Senna kocsiról, megmutatták Edinburgh városát, a csapatos verseny működését, és elmondták, hogy London azért nem kerül bele a játékba, mert ha hűen akarnák lemodellezni, semmi más fejlesztésére nem jutna idő. Minden épület egyedi és jellegzetes, semmit nem szerettek volna kihagyni, így egyszerűen nem fért bele. Megtudtuk azt is, hogy cégeket vásárolhatunk, amik pénzt termelnek majd nekünk.

A Forza Horizon 4 PC-re és Xbox One-ra jelenik meg október 2-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)