Hirdetés

Forza Horizon 4 - a driftőrülteknek szól a most bejelentett csomag

|

A hét autót magába fogalaló pakk egy másik Forza játékban is elérhető lesz, így a sorozat rajongóinak igazi ínyencség lehet.

Hirdetés

A bejelentés mellé egy csinos kis 4K-s videót is kaptunk, amiből kiderült, hogy az egész csomag ingyenes lesz azoknak, akik előrendelik a Forza Horizon 4 digitális változatát.

Hirdetés

A Formula Drift Car Pack tartalma a 1998 Formula D BMW 325i, 2015 Formula D Ford Mustang, 2016 Formula D HSV Maloo, 1997 Formula D Nissan 240SX, 1995 Formula D Nissan 240SX, 1996 Formula D Nissan 240SX S14 és a 2006 Formula D SRT Viper járgányok, így összesen hét autóval gyarapíthatjuk virtuális garázsunkat.

További jó hír, hogy a sorozathoz hű játékosokat a Microsoft azzal jutalmazza, hogy az autókat a Forza Motorsport 7-ben is elérhetővé teszi, ha beszerezzük a Forza Horizon 4 csomagját.

A Forza Horizon 4 PC-re és Xbox One-ra fog megjelenni október 2-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)