Hirdetés

Forza Horizon 4 - kisebb lesz a gépigénye, mint az előző résznek

|

Ha valakinek a Forza Horizon 3-hoz gyenge volt a PC-je, az nem jelenti, hogy a Forza Horizon 4-ből is kimarad.

Hirdetés

Pár évvel ezelőtt a Microsoft úgy döntött, minden saját kiadású játékát megjelenteti PC-re is, így egy újabb közönség ismerkedhetett meg számos, korábban csak Xbox konzolokon játszható játéksorozattal.

Hirdetés

Az ötlet jó volt, a kivitelezés nem minden esetben. A Forza Horizon 3-mal akadtak problémák megjelenésekor PC-n, de ezek többségét a fejlesztőcsapat hamar kijavította. Az idén  érkező következő rész esetében még jobban rágyúrtak az optimalizálásra, így nem csak a hibákat sikerült kihagyni a Forza Horizon 4-ből, de Ralph Fulton kreatív vezető szerint a gépigényt is csökkenteni tudták. Nem tudni, mennyivel, de mivel a játék október 2-án megjelenik, nem kell már sokat várnunk arra, hogy ez kiderüljön. Hozzátették még, hogy az ajánlott követelmény a 60 fps-es élményre vonatkozik majd, nem a 30-asra, mint az előző játék esetében.

A Forza Horizon 3-hoz elég volt egy i3-4170 proci, egy Nvidia GT 740 és 8 GB RAM, ami azért elég baráti.

Játszottatok az előző játékkal PC-n? Hogy ment?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)