Hirdetés

Forza Horizon 4 - egy kis Halo is kerül bele

|

Újra vezethetjük majd a Warthogot, sőt, ennél többről van szó.

Hirdetés

Már korábban is volt rá példa, hogy a Halo ikonikus járműve, a Warthog vezethető volt a Forza sorozat egy játékában, mi több, feladat kapcsolódott hozzá. Szerettük, élveztük, és örülünk, ha visszatér.

Hirdetés

Most több kép is kiszivárgott a játékból, melyek egyikén nem csak a terepjáró, de egy űrhajó és egy építmény is látható. Valószínűleg az első Halo Silent Cartographer nevű misszióját idézik meg a fejlesztők, amiben ezek az elemek szintén megjelentek.

Korábban, amikor kiderült, hogy a PC-s változatot jóval idő előtt lehet letölteni, felhasználók már találtak Halo-s fájlokat, illetve a játék térképén egy Pelicanra hasonlító emblémát. Kíváncsian várjuk, mi lesz.

A Forza Horizon 4 október 2-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)