Hirdetés

Forza Horizon 4, Icewind Dale és Psychonauts - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egy kicsit kieresztjük a gőzt a hosszúra nyúlt E3 után.

Hirdetés

Izgalmas feladat készülő játékokról írni, de korántsem annyira pihentető, mint játszani. Az E3, valamint a többi párhuzamosan futó digitális gamerrendezvény cseppet sem meglepő módon meghozta a kedvünket a nosztalgiázáshoz, ezért most javarészt az elkövetkező hónapokban érkező címek elődeit pörgetjük, vagy olyan játékokat, amelyek szellemiségük tekintetében közel állnak hozzájuk.

Hirdetés

HP - A Ratchet & Clank: Rift Apart után most kicsit sivár az élet, elképesztően zseniális élmény van mögöttem, ilyenkor nehéz megtalálni az új kedvencet. Talán megint elkezdem az első részt, vagy keresek valami hasonló hangulatú játékot, minden ötletre nyitott vagyok. A Mass Effect még várat magára, de az már nyári program lesz családilag azt hiszem.

mazur - Annyira belelkesültem a Psychonauts 2 közelségétől, hogy el is kezdtem újrajátszani az első részt. Bárcsak itt lenne már augusztus 25... - hajlandó vagyok kemény áldozatokra, szívesen lemondok például még a gyerekeim vakációjáról is emiatt.

Paca - Azért csodálatos az utóbbi két generáció, mert amikor végre jut egy kis időm játszani, bármit indítanék el PS4-en vagy Xbox Series X-en, egyből felugrik az értesítés, hogy eljött a frissítés ideje, holott be van állítva, hogy automatikusan tartsa naprakészen a játékaimat. Most elvileg sikerült mindet manuálisan befrissítgetnem, úgyhogy a Forza Horizon 5 bejelentésén felbuzdulva visszatérek az előző részhez, amibe rengeteg tartalom került, mióta utoljára úgy igazán elmerültem benne.

Csirke - Hétvégén családi mulatság ér családi mulatságot, így a játékra kevés idő marad. Ha mégis le tudok huppanni a kanapéra, akkor a Ratchet & Clank: Rift Apartot akarom folytatni, nincs már vészesen sok hátra belőle.

Szada - Nagyon rákaptam a Game Passba nemrég felkerült Darkest Dungeonre, ráadásul mivel a karakterek átnevezhetőek, ezért mindegyik valamelyik Puliwood-szerkesztő után lett elkeresztelve. Remélhetőleg nem fognak túl hamar fűbe harapni. A cél az, hogy legyűrjem a játékot, mire megérkezik a szolgáltatásba a Hades.

Zs - Én zsinórban harmadszor is a Darksiders Genesist tartogatom a hétvégére, mert a legutóbbi jelentés óta csak 2 órát sikerült haladnom benne. Ráadásul pont most jön a grindelős rész, szóval rejtély, hogy mikor érek a végére. Viszont a fejlődéssel egyre mókásabb a harcrendszer, így annyira nem is bánom a dolgot. 

Kivi - Kicsit megint visszatérek a Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayerhez, ha már elindult a legújabb szezon. A hétvége pont elég lesz arra, hogy szórakozzak kicsit a szögbelövő fegyverrel és megnézzem az új mapokat, módokat, aztán újból hetekig félretegyem a játékot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

MattMadzz - Annak idején, amikor megjelent a Battlefield 3, épp nem volt rendes PC-m, az Xbox 360-om pedig egy képcsöves készülékre volt rákötve, szóval meredek kijelentés lenne, ha azt mondanám, hogy szépnek láttam a játékot. Most az Xbox Game Pass akciónak köszönhetően végre Xbox One-on is kijátszhattam egy rendes tévén, most pedig jöhet a Battlefield 4, amiben már lehet, h felnézek multira is, hogy jól szétverjék már az arcomat.

Szabi - A hétvégén próbálom behozni azt a lemaradást a szociális életemben, melyet a karanténidőszak miatt kénytelen voltam elszenvedni, így átjön pár jóbarát búfelejteni. Persze nincs kizárva, hogy ez kiegészül majd néhány Mario Kart 8 Deluxe menettel. Az elmúlt másfél év másik kellemetlen hozadéka az a jó pár kiló, ami felcsúszott rám a lakásban ücsörögve, ezek ellen pedig a Ring Fit Adventure-rel küzdök. Nem gondoltam, hogy a Nintendo vesz majd rá, hogy a hombár testemet aerobik, jóga és egyéb furcsa mozdulatokkal sanyargassam, de az eredmény tagadhatatlan: olyan izmaim is fájnak, amikről nem is tudtam, hogy léteznek.

Chava - Nem várok túl sokat a Dungeons & Dragons: Dark Alliance-től, helyén fogom kezelni a Tuque Games alkotását, mégis eluralkodott rajtam a D&D-láz, párhuzamosan pörgetem az Icewind Dale első részét (ezúttal konzolon), valamint újraolvasom a Kristályszilánkot, R. A. Salvatore első Forgotten Realms-regényét, amelyben már felbukkant Drizzt Do'Urden, és amelynek eseményei képezik az új Dark Alliance alapját is.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)