Hirdetés

Forza Horizon 4 - decemberben érkezik az első kiegészítő

|

Fortune Island néven érkezik a Forza Horizon 4 első komolyabb tartalmi csomagja, ami az új helyszínek mellett új időjárási viszontagságokat is hoz a versenyjátékba.

Hirdetés

Ahogy azt megszokhattuk a korábbi részekből, a Forza Horizon 4 is két nagyobb kiegészítőt kap majd, ezek közül leplezte le az elsőt a Playground Games csapata az X018 alatt. Szokás szerint egy új helyszínnel bővül a fesztivál, ezúttal a játékban bejárható fiktív Egyesül Királyság északi partjainál található szigetre ruccanunk át a legújabb versenyekre.

Hirdetés

A játék vezető dizájnere, Ben Thaker-Fell elmondta a Fortune Island nevű kiegészítő rövid trailerének felvezetéseként, hogy ez lesz a Horizon-széria eddigi legnagyobb kiegészítője, ahol rendkívül veszélyes utakon száguldozhatunk majd, a part menti sziklás tájak mellett például hegyi szerpentinek is érkeznek, valószínűleg a driftőrültek nagy örömére. De a Forza Horizon 4 időjárásrendszerét is bővíti a kiegészítő, az alábbi videóban a sarki fény mellett azt is láthatjuk, hogy egy viharban a villámlás akár az útra is dönthet egy-egy fát.

A fenti kiegészítő december 13-án jelenik majd meg, a Playground addig is új autókkal szórakoztatja játékosait, a legújabb videón például a  hamarosan megjelenő, Ken Block-féle GymkhanaTEN járműveit mutatták be, amik természetesen a Forza Horizon 4-ben is vezethetőek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)