Hirdetés

Forza Horizon 4 - 4K-ban pompázó launch trailer próbálja elrabolni a szívünket

|

A megjelenésig ugyan még pár nap hátravan, de a launch trailer azért már most berobogott.

Hirdetés

Nehéz már lassan követni, hogy egészen pontosan mikor is lövik el a kiadók az új címekhez tartozó launch trailereket, de általában nem szokták velük megvárni a játék megjelenésének tényleges napját. A Forza Horizon 4 esetében sem volt ez másképp. 

Hirdetés

Az akár 4K-ban is megcsodálható új előzetes természetesen megvillantja a játék legnagyobb újdonságát, vagyis a váltakozó évszakokat, így a tavaszi, nyári, őszi és téli brit tájat is megcsodálhatjuk, miközben gépszörnyek róják az utakat, vagy épp mozdonyokkal, repülőkkel versenyeznek. A látványra semmiképp sem lehet panasz, Pacának sem ezzel voltak gondjai, de ezt pontosan tudjátok, ha olvastátok már az általa írt tesztet

A Forza Horizon 4 október 2-án jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-es PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)