Hirdetés

Forza Horizon 4 - ezekre számíthatunk októberben

|

Nem sokkal megjelenése után máris bővülni fog a Forza Horizon 4, nem is kevés tartalommal.

Hirdetés

A Playground egy kicsit más irányba indult a Forza Horizon sorozat idei részével, ugyanis egy 6-7 órás felvezetést követően bekapcsolódunk az élő és mindenkinél egyszerre változó világba, ahol hetente más és más évszakban vezethetünk.

Hirdetés

Holnap, szeptember 28-án a nyárba csöppenhetnek bele az Ultimate Edition vásárlói, melyet egy héttel később az ősz, aztán a tél, végül a tavasz követ, és ez így fog rotálódni ha nem is az idők végezetéig, de még jó sokáig. Minden újabb évszak szezonális eseményeket, napi kihívásokat, exkluzív autókat és a Car Pass tulajdonosainak új kocsikat is hoz.

Október 25-én egy nagy frissítés jön, mely aktiválja az útvonalkészítőt (ez az alábbi videóban is látható), amivel saját versenyútvonalakat hozhatunk létre. Vele együtt érkezik egy új Horizon sztori is, a British Racing Green 10 tematikus versennyel, melyek során legendás brit autókat vezethetünk. A szintén ekkor élesedő halloweeni esemény új öltözékeket és dudákat hoz.

Ezzel még nincs vége, folyamatosan özönlenek az új tartalmak, további részletek később jönnek. Egyelőre ezzel is elégedettek vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)