Hirdetés

Forza Horizon 4 - már több mint kétmillióan koptatják az aszfaltot

|

Hatalmasat megy az új Forza a megjelenés óta.

Hirdetés

A Forza játékok továbbra is biztos sikert jelentenek a Microsoftnak.

Hirdetés

Október 2-án került a boltok polcaira a Forza Horizon negyedik része, azóta pedig több mint 2 millió játékos ült volán mögé a Playground Games sikercímében. Az is kiderült, hogy eddig durván 4,6 millió órányi gameplayt néztek a rajongók a YouTube, Twitch, Facebook és Mixer felületein elosztva.

A számok szerelmeseinek néhány további érdekesség: 822,7 millió mérföldet vezettek a játékosok együttvéve, továbbá 74,4 millió autót és 4,1 millió birtokot szereztek, és több mint 377 millió utat fedeztek fel a virtuális Anglia sofőrei. Ha már Anglia, a megjelenés óta a leggyorsabban fogyó Horizon játék lett a Forza Horizon 4 az Egyesült Királyságban.

Szerintetek is ennyire jól sikerült az új Forza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)