Hirdetés

Forza Horizon: a kiszivárgott trailer szerint ősszel érkezik

|

A filmecske az embargó lejárta előtt jutott ki a hálóra, igaz, nem tudunk meg belőle sokat.

Hirdetés

Hétfőn jár le az embargó a játékról, de ezt megelőzően került fel a netre a trailer (vagy egyesek szerint teaser trailer), melyből azon kívül, hogy a tömegek és a bikinis lányok tudják lengetni a karjukat, csak az derül ki, hogy szeptemberben számíthatunk a játékra. A Forza Horizon a Turn 10 és a Playground műhelyében készül, és feltehetően zárt ajtók mögött jelentették be, az Xbox 360 Spring Showcase keretein belül. A most látható trailer élőszereplős, in-game jelenetek nem szerepelnek benne, csupán néhány csinos sportautó, de ha ugyanolyan minőségben készül el, mint a Forza Motorsport 4, akkor vevők leszünk rá.

Ha emlékeztek rá, ez volt az a játék, mely miatt időről-időre leállt a munka, és még a PCWorld főszerkesztőjét is a kormány mögé csábította, mint ahogyan a mobilportos kollégák sem tudtak ellenállni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)