Hirdetés

A Microsoft valószínűleg kaszálhatna ezekkel a Pokémon GO-klónokkal

|

Bár sajnos csak egy PR-fogásról van szó, néhány rajongó fantáziáját biztosan beindították azok a képek, amik a Forza, a Halo és a Crackdown mobilos spinoffjait ábrázolják.

Hirdetés

A Windows Phone tulajdonosok valószínűleg nem örülnek őszintén a világon végigsöprő Pokémon GO-őrületnek, mivel a Microsoft mobilos platformjára nem készült el a Niantic játéka. Talán nem volt a legjobb ötlet a hivatalos Xbox Twitter-fiók kezelőinek részéről erre emlékeztetni őket.

"Mi is elkaptuk a Pokémon GO-lázat és nem tudtuk megállni, hogy elképzeljünk néhány átdolgozást a saját játékaink alapján is" - írta a brit Xbox-fiók csapata, az alábbi képen pedig a Halo-, a Crackdown- és a Forza-sorozatok alapján is felvázoltak egy-egy GO-verziót. A Pokémon GO Windows Phone-os portját kérő petíciót egyébként már közel nyolcvanezren aláírták, a rajongói igényt pedig a Microsoft is tisztán látja. Egy hivatalos support-oldalon azt is válaszolták a rajongóknak, megvizsgálják, milyen lehetőségeik lennének, hogy a Windows Store-ba is elhozzák a Pokémon GO-t.

Ti kipróbálnátok valamelyiket a három felvázolt spinoff közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)