Hirdetés

Forza Horizon: ismét legendás verdák a kínálatban

|

A Forza mindig rengeteg autót adott a közönségnek, nem lesz ez másként a folytatásban sem. Most ezekből mutatunk be néhány igazán érdekes darabot.

Hirdetés

A Forza Motorsport 4 azóta is nagy kedvencünk, hogy először megjelent a szerkesztőségben. Ez volt az a játék, ami nem csak minket, GS szerkesztőket, hanem még a PCWorldös, hardvereken edzett, faarcú (nem igaz) kollégákat is megmozgatta. Számlatan meccset lenyomtunk a legújabb, illetve a már veteránnak számító autók volánja mögött, nem kevés vidám percet szerezve ezzel magunknak. Hozzánk hasonlóan a közönség is igen jól fogadta a játékot, és reméljük, hogy a Forza Horizon is beváltja a hozzá fűzött reményeket. Az alábbiakban abszolút a teljesség igénye nélkül, összeszedtünk egy-két érdekesebb régi verdát, ami megtalálható lesz a játékban.

 

Volkswagen Rabbit GTI: gyakorlatilag egy kategória megteremtője volt ez az autó, mely azóta is létezik és virul. Idehaza Golf GTI néven ismerhettük, míg a tengerentúlon volt jellemző a Rabbit GTI elnevezés. Maga a GTI elnevezés miatt egyébként a VW nemrégiben pert vesztett a Suzuki ellen, ugyanis a bíróság kimondta, hogy ez egy technológia elnevezése, amit bárki használhat. Így tehát a per alma:


Lamborghini Countach LP5000 QV: 5,2 literes V12, 455 lóerővel, egy igazi mestermű:

 

Nissan Skyline 2000GT-R: a kétliteres sorhatos motor 160 lóerőt produkált, és utcai autóktól szokatlan, 10.000 fordulat/perces limittel rendelkezett.

 

Ford Sierra RS500 Cosworth: kiöregedőben lévő 1,6 literes változatát sűrűn lehetett látnia, amint letérdelve cipeli a jumbósapkás kőműveseket, tetején létrával, hátuljában vagy féltonnányi cementtel. Az RS500 kétliteres motorja 224 lóerőt tudott:

 

BMW M1: Nem volt egy sikersztori, talán azért sem, mert drágább volt egy 456-os Ferrarinál. A 3,5 literes sorhatos, 275 lovas motor annyira bevált, hogy ezt tették a legendás M635i-be, és az M5-be is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)