Hirdetés

Forza Horizon - nem lesz olcsó a Season Pass

|

Aki elő szeretne fizetni a Forza Horizon letölthető csomagjaira, annak egy teljes játék árát kell előkészítenie.

Hirdetés

Október huszonhatodikán kerül a boltok polcaira a Forza játéksorozat legújabb része, melyben már a versenypályán kívül is száguldozhatunk luxusjárműveinkkel.

Már az alapjáték is rengeteg gyönyörű autómodellt tartalmaz, de a Microsoft tervei szerint havonta érkeznek majd a járműcsomagok. Aki megelőlegezi a bizalmat és szeretne 17 százalékkal olcsóbban magáénak tudni az összes jelenleg tervben lévő DLC-t, annak 49.99 dollárt (4000 MS Pontot) kell kifizetnie. A Season Pass automatikus hozzáférést nyújt a decemberben megjelenő kiegészítőhöz, hat darab, hat autót tartalmazó csomaghoz, öt exkluzív járműhöz és a "megjelenési csomaghoz".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)