Hirdetés

Forza Horizon - Száguldás, rali, sárdagonya

|

Megkaptuk a Forza Horizon következő letölthető tartalmának előzetesét, amely a ralizást helyezi a középpontba.

Hirdetés

Új, izgalmas tartalmakkal jelentkezik a Forza Horizon, ezúttal a hamarosan debütáló Rally Expansion letölthető csomagot mutatják be a fejlesztők. A kiegészítés öt vadonatúj verdát (1982 Lancia 027 Stradale, 1992 Ford Escort RS Cosworth, 1992 Toyota Celica GT-Four RC ST185, 2004 Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR, 2005 Subaru Impreza WRX STi), valamint új online kihívásokat és helyszíneket is tartalmaz majd. Jó hír azok számára, akik korábban éltek a Season Pass lehetőségével, hogy nekik egy extra autó (2003 Ford Focus SVT) is dukál. A Rally Expansion DLC ára 20 dollárba fáj majd minden autó őrültnek, a megjelenésére pedig december 18-án számíthattok, kizárólag Xbox 360-ra.

A Forza Horizon már kapható a boltokban és ha nem tudjátok eldönteni, hogy érdemes-e beruházni rá, az tekintse meg a legutóbbi fejlesztői naplót, a Colorado városáról készült videót vagy éppen a szabadság vándorait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)