Hirdetés

Forza Horizon - Új év, új DLC

|

2013 nem csupán egy új évet jelent, de további letölthető tartalmakkal új színt is ad a Forza Horizon eddig sem csekély palettájához.

Hirdetés

A Turn 10 Studios 2013 elején sem tervez hosszabb szünetet tartani és a sokadik letölthető bővítménnyel kívánja szórakoztatni az autóversenyzés szerelmeseit: az Xbox 360-exkluzív Forza Horizon vadonatúj, következő DLC-je további verdákkal bővíti a kínálatot.

A The January Recaro Pack nevéből kiderül, hogy 2013. januárjában kerül kiadásra, méghozzá a legelső napon. A csomag hat új autót kölcsönöz a már meglévők mellé, a következő elemeket kapjuk meg a megvásárlásával: 2012 Cadillac Escalade ESV, 1983 GMC Vandura G-1500, 2012 Lotus Exige S, 2012 Lexus LFA Nürburgring Edition, 2005 Mercedes-Benz SLR és egy 1995-ös Ford Mustang Cobra R. A The January Recaro Pack ára 400 Microsoft pontot kóstál, kivéve, ha egy Season Pass boldog tulajdonosa az ember fia, ekkor ingyenes, ráadásul a fenti verdák mellé a Season Pass tulajoknak egy 2009-es Pagani Zonda Cinque Roadster is jár bónuszként.

A Rally Expansion DLC, valamint a fenti letölthető tartalom azt engedi sejtetni, hogy továbbra is extra anyagokra számíthatunk a Forza Horizon kapcsán, legalábbis a Turn 10 Studios minden érdeke ehhez fűződik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)