Hirdetés

Csodásan néz ki Xbox One X-en az eredeti Forza Horizon

|

Hát persze, hogy a DigitalFoundry minden pixelt megvizsgált, de saját részünkről is jelentjük: Xbox One X-en az első Forza Horizon elképesztően fest!

Hirdetés

Nem hiába emlegetik a világ legerősebb konzoljaként az Xbox One X-et, sok esetben tényleg egészen lenyűgöző látványt varázsol a képernyőre a Microsoft legújabb gépe. Ráadásul nem csak az új alkotásokat élvezhetjük nagy felbontásban, hanem olyan játékokat is, amelyek évekkel ezelőtt jelentek meg.

Hirdetés

Arról már korábban is beszámoltunk újabb Xbox 360-as játékokat turbóz fel a Microsoft, így a Forza Horizon mellett a The Witcher 2: Assassins of Kings, a Crackdown és a Fable Anniversary is megújulnak.

A nagyobb felbontás mellett némelyik játék jobban is fog futni, mint korábban, és a DigitalFoundry videójában most meg is nézhetjük mozgás közben a Forza Horizont. A Microsoftnak köszönhetően a 2012-es versenyjáték még mindig nagyon jól néz ki, és 4K-ban is stabilan fut. Ezért érdemes a grafikai turbózás opciót választani, nézzétek mozgás közben!

Nem rossz, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)