Hirdetés

Forza Motorsport 3 - elérhető a Road & Track Car Pack DLC

|

A Turn 10 stúdió a Road & Track magazin javaslatai alapján készítette el a Forza Motorsport 3 legújabb letölthető autó csomagját.

Hirdetés

Érdekes módon választja ki a Turn 10 stúdió azokat az autókat, amik bekerülhetnek a Forza Motorsport 3 letölthető csomagjaiba. A Jalopnik.com autós blogon egy komoly szavazási procedúrával a közönség választhatta ki a Jalopnik DLC-ben szereplő kocsikat, később pedig az AutoWeek magazint bízták meg a feladattal. Mi tagadás, nem volt rossz a Turn 10 ötlete... Ezúttal a jó nevű Road & Track magazinon volt a sor, hogy összeállítsák a Road & Track Car Pack tízes csapatát.

A következő gépsárkányokért élnek-halnak a szerkesztők: Bentley Continental Supersports (2010), Ford Taurus SHO (2010), Holden HSV w427 (2009), Mazda MX-5 Superlight (2010), Mercedes-Benz E63 AMG (2010), Mini Coupé Concept (2010), Renault Megane RS 250 (2010), SEAT Leon Cupra R (2010), Vauxhall Insignia VXR (2010), Volkswagen Golf R (2010). A linkek a képkeresőbe repítenek.

Amint látható, a VW Golf-tól a Bentley Continental-ig minden kategóriát lefedtek, így mindenki megtalálhatja a szívének legkedvesebbet. A Road & Track Car Pack DLC 400 MS pontért (4,80 €) érhető el az Xbox Live-on, de a Mini Coupé Concept ízelítő gyanánt ingyenesen letölthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)