Hirdetés

Forza Motorsport 3 - Új V8 Supercars gépszörnyek

|

Ausztrál és új-zélandi autóversenyben is részünk lehet a hamarosan startoló Forza Motorsport 3-ban.

Hirdetés

Az Ausztráliában legnépszerűbb motorsportnak számító, viszonylag fiatal V8 Supercars sorozat immáron az egész földgolyón sorra szedi áldozatát. Kicsit NASCAR, kicsit British Touring Car Championships, ám mégis egyedi és utánozhatatlan. Érdekessége, hogy kizárólag két, Ausztráliában legnépszerűbb autómodell V8-as, ötliteres gépeivel szaggatják az aszfaltot, ami a Holden Commodore és a Ford Falcon.

Ezek után külön öröm számunkra a Turn10 csapatának bejelentése, miszerint nyolc  darab V8 Supercars autócsoda is helyet kap majd az október 23-án startoló, Xbox 360 exkluzív Forza Motorsport 3-ban, melyek típus és istálló szerint a követezőek:


2009 Holden #2 Toll Holden Racing Team Commodore VE
2009 Holden #33 Garry Rogers Team Commodore VE
2009 Holden #39 Supercheap Auto Racing Commodore VE
2009 Holden #51 Sprint Gas Racing Commodore VE
2009 Ford #1 Team Vodafone FG Falcon
2009 Ford #5 Ford Performance Racing FG Falcon
2009 Ford #9 Stone Brothers Racing FG Falcon
2009 Ford #25 Britek Motorsport FG Falcon

Az összes felsorolt modell műszerfalát és kezelőfelületeit teljesen élethűen láthatjuk viszont a játékban csakúgy, mint a bukócsövekkel megerősített belső teret, hogy ütközések és a borulások során minél ellenállóbb legyen az autó karosszériája. Vagy tekintsük meg ezeket most a frissült Forza Motorsport 3 galériában!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)