Hirdetés

Kuplung, egyes, nagy gáz! A Forza Motorsport 4-et csütörtökön játszd!

|

Elsők között próbálhatjátok ki az év talán legjobban sikerült autós játékát dögös csajok társaságában a megjelenés napján.

Hirdetés

Az Xbox 360 rajongók kedvenc autósjátéka a Forza Motorsport 4, október 14-én kerül a hazai boltok polcaira. Ha elsők között szeretnéd kipróbálni és megvásárolni a jelen konzolgeneráció legjobb autósjátékát, látogass el az október 13-án megrendezésre kerülő két launch party egyikére! Mind a pesti mind a budai gamereknek igyekeztünk a kedvükben járni, hiszen csütörtök este 19:00 órától mindkét helyszínen elindul a program.



A kihelyezett konzolokon kipróbálhatod a játékot a Kinectes kiegészítőkkel és az új Wireless Speed Wheel kormánykerékkel együtt!
Méresd meg magad! Ha úgy érzed van keresnivalód a pályán, akkor nevezz be a versenybe és harcolj a legjobb köridőért ! Az első három helyezett értékes Xbox 360 nyereménycsomagot kap!*
Éjfélkor mindkét helyszínen megkezdődik az értékesítés.



Budai rajtrács: A Gameshop üzletében fognak feldübörögni a motorok! (1027, Margit körút 62.)

Pesti rajtrács: A Club4players -ben várunk mindenkit szeretettel! (1066, Ó utca 36.)

A részletes programokért és további információkért látogass el a: Club4players és a Gameshop honlapjaira!

*A versenyek mindkét helyszínen 19:00-24:00 óra között kerülnek megrendezésre. A nevezés érkezési sorrendben történik. Eredményhírdetés 24 óra után. A versenyzők két kört tehetnek meg ( majd a legjobb köridő feljegyzésre kerül.Mindkét helyszínen külön díjazzuk az első három helyen végzett versenyzőket.
A rendezvények kezdési időpontja: 2011 október 13. csütörtök 19:00 óra
Támogatók:

Microsoft Xbox 360 Magyarország
Monster Energy
Gamers.hu
GameStar
GAMEPOD.hu
OGC lapcsalád

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)