Hirdetés

Forza Motorsport 4: Meguiar's Car Pack - újabb remek járművek

|

Újabb tíz autóval gazdagodhatnak azok, akik beruháznak a csomagra.

Hirdetés

Holnaptól lehet letölteni a Forza Motorsport 4-hez érkező Meguiar's Car Pack-et, mely tíz autót helyez a játékosok garázsába. Ahogyan megszokhattuk, a felhozatal ismét a legkülönfélébb autók közül válogat, így tehát van igazi klasszikus legenda, valódi romboló, és igazi démon az európai és a japán piacról is.

Kipróbálhatjuk a 2011-es Chevrolet #4 Corvette Racing ZR1-et, a 252 darabban gyártott BMW 507-et (1959), mely Mercedes-Benz 300SL kihívója volt a maga korában, a háborús körülmények között világra jött Ford De Lux Coupe-t (1940), vagy az Aston Martin Cygnet-et, melyet a Toyota iQ-ból faragtak Astonosra. De szerepel még az MG MGA Twin.Cam 1958-ból, a kétliteres, 300 lóerős Maserati Ghibli Cup (1997), az idei Mercedes-Benz C63 AMG Black Series, és a RUF CTR Yellowbird (1987), melyből összesen 29 darab létezett a világon.

Rajtuk kívül kipróbálhatjuk a Toyota Celica GT-Four RC ST185-öt, és a Volkswagen Beetle-t, azaz a klasszikus bogarat. Ezeknek az autóknak a képeit megtalálhatjátok a galériában. Rossz hír lehet, hogy a csomag nem képezi a Forza Motorsport 4-hez megvásárolt Season Pass részét, így aki ennek birtokában van, az is 560 MS pontért tudja megvásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)